#TERMALIAawards2021 – evenimentul no. 1 al Industriei Wellbeing din România

#TERMALIAawards2021 – evenimentul no. 1 al Industriei Wellbeing din România

#TERMALIAawards2021 – evenimentul no. 1 al Industriei Wellbeing din România, 12 decembrie – Poiana Brașov

“Peste 100 de investitori, proprietari de entități cu destinație wellbeing, personalități și influenceri vin la Termalia cu un obiectiv extrem de clar: acela de a schimba istoria well-being-ului și de a renaște mai puternici decât înainte după acest moment de criză globală. Înțelegem că nimic nu durează pentru totdeauna și că până și cele mai puternice sisteme se pot sfărâma în fața adversității și a circumstanțelor neprevăzute. Dar recunoaștem, de asemenea, că nu organizațiile fac diferența, ci resursele umane pline de idei, creativitate și pasiune pentru muncă. De aceea Termalia și-a asumat acest rol de inițiator al  acestei rețele capilare a acestei industrii, în România” – spune Isabela Vasile, International Ambassador al World Spa Organization în România și Fondator Termalia.

Termalia este singurul eveniment de business networking& Gala din Europa de Est, patronat de World Spa Organization – Organizație cu birouri internaționale, ambasadori și reprezentanți ai comitetului distribuiți în peste 40 de țări de pe cele cinci continente și care fac din WSO un lider mondial în domeniile Spa, Beauty și well-being.

Cele mai bune spa-uri, resort-uri, spa-hoteluri, centre de estetică medicală, de balneoterapie și de wellness, institute de recuperare medicală și de medicină integrativă, acquaparcuri sau organizații de management a destinației au intrat în cea mai importantă competiție a Industriei Wellbeing din România, Termalia Awards, competiție care va culmina cu Ceremonia de decernare a Premiilor Termalia 2021, pe 12 decembrie, într-un eveniment de gală la Alpin Hotel Resort, Poiana Brașov“ – a declarat Robert Similea, membru în Comitetul Științific al WSO,

www.termalia.ro

Tag us when posting: @termaliaromania

#termalia #Tawards2021 #spaRomania #wellbeingRomania

 

No Comments

Post A Comment