Membri CONAF

Urban Invest SRL

0.0
  1. Afaceri
  2. »
  3. Urban Invest SRL
Informatii Contact
You must be logged in to see this info
Descriere Firma

De peste 15 ani construim calitatea

La început, în 2007, primul nostru proiect rezidențial se remarca prin calitatea oferită clienților, un aspect de la care nu eram dispuși să facem rabat. Am căutat permanent să imbinam profesionalismul în execuție cu soluții inedite, gândite să pună inteligent în practică caracteristici pe care le considerăm esențiale. Am construit fiecare apartament întrebându-ne la fiecare pas dacă noua ne-ar plăcea să locuim acolo. Pentru un dezvoltator imobiliar, la acea vreme, era ceva inedit.

15 ani mai târziu, după aproape 2000 de apartamente în cele zece proiecte rezidențiale, ne regăsim animați de același concept. Nimic din scopul nostru, din filosofia care ne animă nu s-a schimbat. Avem emblema calității pusă mai sus ca niciodată. Inovăm continuu în construcțiile noastre. Oferim clienților noștri din ce în ce mai mult. Pentru că 12 ani de experiență, combinați cu pasiunea pentru lucrul bine făcut, cu o permanentă curiozitate pentru noile tehnologii și inteligența aplicată în construcții, toate au ca rezultat o performanță unică în peisajul Brasovului. Știm că se poate, iar munca noastră o dovedește.

Succesul însă durează atât cât ești dispus să lupți pentru el. Noul nostru proiect este redefinirea întregii experiențe urbane pentru clienții noștri. Extindem umbrela calității dincolo de apartamente și blocuri. Pentru că viața în oraș nu înseamnă doar viața în apartament. Pentru că realizăm importanța proximității, a facilităților disponibile.

Urban Plaza va fi mult mai mult decât un nou proiect rezidențial. Va fi modul în care înțelegem noi o viață urbană modernă. Și, ca întotdeauna, nu vom face compromisuri. Vom urca schelele mai sus ca oricine, pentru cel mai înalt proiect rezidențial al Brașovului. O vom face privind la parcul central al proiectului, semnat de marele peisagist al Europei, Gianfranco Paghera. La fluența căilor de acces ale zonei. La facilitățile disponibile, în zonele rezidențiale, comerciale sau de business. Vom privi înainte de toate în noi înșine, cum punem în practică experiența acestor ani, cum construim în Brașov ceva inedit.

Noi suntem Urban Invest.

Prezenta Social Media
You must be logged in to see this info
Persoana de Contact
You must be logged in to see this info

Please Înregistrare or to leave Comments

Trimite mesaj firmei

Trimite mesaj administratorului CONAF