Membri CONAF

ROOF CLEANING SRL

0.0
  1. Casa si Gradina
  2. »
  3. ROOF CLEANING SRL
Informatii Contact
You must be logged in to see this info
Descriere Firma
Firme de curăţenie profesională sunt destule, dar diferenţa o face calitatea serviciilor oferite. De aceea am înfiinţat RooF CLEANING, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră şi a vă satisface toate cerinţele în materie de curăţenie profesională.
Pentru ca dumneavoastră şi colectivul companiei dumneavoastre să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de igienă totală, lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de asta şi vă garantam satisfacţie totală. Roof CLEANING-ARAD este o companie specializată în servicii profesionale de curăţenie şi întreţinere.. Asigurăm servicii de curăţenie şi întreţinere pentru birouri, bănci, magazine, institutii publice, companii multinationale şi hale industriale.
Serviciile pe care compania noastră le oferă sunt personalizate în funcţie de tipul de locaţie, suprafeţele care sunt necesare pentru a fi curăţate şi întreţinute. Echipamentele şi soluţiile pe care le folosim în curăţenie respectă standardele de calitate impuse de Comunitatea Europeană şi sunt avizate de Ministerul Sănătăţii.
Prezenta Social Media
You must be logged in to see this info
Persoana de Contact
You must be logged in to see this info

Please Înregistrare or to leave Comments

Trimite mesaj firmei

Trimite mesaj administratorului CONAF