Membri CONAF

OPEN TRIBE

0.0
  1. Afaceri
  2. »
  3. OPEN TRIBE
Informatii Contact
You must be logged in to see this info
Descriere Firma

Academia de Business și Leadership ”Open Tribe” este formată dintr-o echipă de coachi, traineri, psihologi și antreprenori care și-a unit forțele pentru a adăuga valoare și a aduce o schimbare majoră tinerilor din România. Open Tribe a luat naștere din dorința de a veni în sprijinul părinților dornici de a crește copii responsabili, cu o inteligență emoțională dezvoltată, dar și cu o educație financiară solidă. Până în momentul de față ne-am pus amprenta pe Oradea, București, Timișoara, Brașov, iar scopul nostru este de a ajunge la cât mai mulți tineri și de a le face cunoscută inteligență emoțională, respectiv cea financiară, două arii extrem de importante, dar la care tinerii din ziua de azi au foarte puțin acces, sau poate chiar deloc.

Misiunea echipei așadar aceea de a dezvolta tinerii prin integrarea lor în comunitate, preîntâmpinând nevoile și dorințele acestora, cu scopul de a-și atinge potențialul maxim. Oferim, de asemenea, o gamă eficientă de sprijin părinților prin operarea într-o manieră prudentă și transparentă, cultivând astfel creativitatea. Amprenta și totodată unicitatea Open Tribe o reprezintă dezvoltarea simultană a părinților și a copilului. Copilul este oglinda părintelui, fapt pentru care specialiștii Open Tribe lucrează întotdeauna în paralel cu aceștia. Considerăm că reușita unui copil vine din strânsa colaborare a acestuia cu părinții; astfel, acționarea în sensul dualității părinte-copil reprezintă cheia deslușirii problemelor tânărului și totodată a împlinirii acestuia.

În realizarea acestor obiective, dispunem de o echipa formată din profesioniști cu rezultate remarcabile atât în domeniul antreprenoriatului, cât și în cel al psihologiei și coachingului, dupa cum urmează: Elizabeth Balla, psiholog clinician, Dr. Flori Bicăzan, coach și specialist în programare neurolingvistică (NLP), Emese Balog, psiholog și trainer, Alexandra Andrei, psiholog clinician și trainer, respectiv Dr. Réka Balog, profesor, trainer și editor.

 

Prezenta Social Media
You must be logged in to see this info
Persoana de Contact
You must be logged in to see this info

Please Înregistrare or to leave Comments

Trimite mesaj firmei

Trimite mesaj administratorului CONAF