Eveniment CONAF. LEADERSHIP EXCELLENCE GALA

Eveniment CONAF. LEADERSHIP EXCELLENCE GALA

scopul constă în premierea excelenței în leadership-ul local * acțiunea este inițiată de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Primăria Municipiului Brăila, Wingate-project și Camera de Comerț Industrie și Agricultură Brăila

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF organizează LEADERSHIP EXCELLENCE GALA, eveniment de premiere dedicat excelenței și performanței în leadership local, ce va avea loc la Teatrul Maria FILOTTI – Sala de Conferințe, pe 9 decembrie 2022, începând cu ora 18.

Leadership Excellence Gala este inițiată de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Primăria Municipiului Brăila, Wingate-project și Camera de Comerț Industrie și Agricultură Brăila și are ca scop premierea excelenței în leadership-ul local.

O societate a viitorului se construiește pe pilonii exemplului personal, al bunelor practici, ai viziunii sustenabile, ai incluziunii și egalității de gen și șanse. Municipiul Brăila, cu tradiția sa culturală și spiritul antreprenorial dovedit, are nevoie de o comunitate de business solidă, aflată într-o sinergie de dezvoltare în ritm european.

Va fi premiată capacitatea managerilor de top de a implementa valorile viitorului, de a crea culturi organizaționale solide, de a inspira și mentora comunitatea brăileană. La cârma oricărui business de succes se află personalități cu viziune, oameni și povești ce trebuie auzite!

Ne bazăm inițiativele pe o colaborare benefică între mediul privat și cel public, între antreprenori și autorități și considerăm dialogul deschis, ca singura modalitate pentru un ecosistem de business sustenabil.

Evenimentul este structurat pe discursuri ale reprezentanților autorităților locale, ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură și ai CONAF, urmate de o gală de premiere a celor mai reprezentative figuri locale în leadership și încheiat cu o sesiune de networking.

Speakeri Confirmați

Viorel Marian Dragomir – Primarul Municipiului Brăila

Francisk-Iulian Chiriac – Președinte al Consiliului Județean Brăila

Loredana Badiu – Subprefect al Județuilui Brăila

Cristina Chiriac – Președinte CONAF

Daniela Cireașă – Președinte CONAF Brăila

Ștefan Fusea – Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila

 

Evenimentul va fi moderat de către Nicholas Cațianis, actor al Teatrului „Maria Filotti” și regizor. Participarea este gratuită. Înscrieri la office@conaf.ro

No Comments

Post A Comment