Auto Art Show – For Auto Lovers!

Auto Art Show - For Auto Lovers

Comunicat de presă

Auto Art Show – For Auto Lovers!

17 februarie 2023

Griviţa Studio – Bucureşti

De când a fost inventată, maşina este un un simbol al modernităţii, tinereţii, energiei, puterii, îndrăznelii, curajului, dar şi al inovaţiei, progresului şi rebeliunii. Lumea auto este fascinantă, a stârnit pasiuni şi vise încă de la prima cheie şi de la primul sunet al motorului care vibrează. Maşina este un

adevărat univers ce exprimă atât de bine spiritul uman. Formele maşinilor stârnesc emoţii intense într-un crescendo al progresului tehnologic, care merg mână în mână cu descoperirea de noi valenţe ale sufletului uman.

Auto Art Show este locul unde iubitorii de maşini îşi pot exprima şi manifestă această dragoste: dragostea pentru ceea ce ideea de maşină reprezintă pentru fiecare dintre noi. Maşina face parte din vieţile noastre, ne duce din punctul A în punctul B, dar ne face să şi tresărim de plăcere atunci când ne aşezăm la volan!

Auto Art Show este spaţiul artiştilor din sfera auto unde putem simţi emoţia şi inspiraţia aduse de către muza de necontestat: maşina!

 

Primirea invitaților: Ora 10.30

Conferința de presă: Ora 11.00

Secţiunile prezente la vernisajul Auto Art Show:

Fotografie

– Radu Chindriș

– Ciprian Mihai

– Dragoș Savu

– Adrian Cobzașu

– Ramona Copil

– Christian Bart

– Alex Șincan

– Victor Marin

Grafică

– Lucian Iorgulescu

– Alex Sincan

Pictură

– Adi Mitu

– Andra Mihai

– Alexandru Mariș

Sculptură

– Marian Ioniță

Fashion

– Ada Stoica

Automobile cu design radical

– Daniel Dragne

DESPRE ORGANIZATOR

AUTO BILD este ghidul practic pentru cei interesați de cumpărarea unei mașini sau de schimbarea automobilului deținut în prezent. AUTO BILD este o revistă auto lunară care publică cele mai proaspete noutăți din industria auto.

Evenimentele AUTO BILD aduc aproape comunitățle de pasionați de automobile.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului Auto Art Show puteți solicita la adresa de email oana.patache@audienta-generala.ro.

*Accesul se face pe bază de invitație. Invitația este valabilă pentru o singură persoană.

No Comments

Post A Comment