Ziua Antreprenoriatului deschide Zilele Biz 2021, Ediția aniversară 20 de ani!

Ziua Antreprenoriatului deschide Zilele Biz 2021 - Ediția aniversară 20 de ani!

Ziua Antreprenoriatului deschide Zilele Biz 2021 – Ediția aniversară 20 de ani!

Zilele Biz încep luni, 8 noiembrie, cu Ziua de Antreprenoriat, când urcă pe scenă antreprenorii care schimbă fața businessului românesc.

Scoatem la iveală realitatea economică a României, statusul afacerilor mici și mari, evidențiem cifrele care indică trendurile de business și prezentăm companiile campioane în mediul actual antreprenorial.

Aducem pe scenă nume cunoscute din business care au crescut afaceri profitabile, ascultăm povești care încurajează și ne reamintesc faptul că fiecare succes poate începe cu un eșec. Temele de discuție explorează creativitatea, curajul și competitivitatea, abilitățile și resursele necesare pentru o afacere de succes, tendințele emergente care vor avea cel mai mare impact în următorii ani și work from anywhere, conceptul care a fluizidat dezvoltarea mindsetului antreprenorial.

Printre speakerii zilei se numără Iulian Stanciu – Președinte executiv eMAG, Dragoș Petrescu – Președinte City Grill Group, Sergiu Biriș – CEO & Co-fondator Eventmix, Felix Pătrășcanu – Co-fondator FAN Courier, Cristina Chiriac – Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, Cristian Onețiu – Fondator Life Care.

Descoperiți aici programul complet și speakerii din Antreprenoriat:
https://zilelebiz.ro/program/#luni

Parteneri Zilei de Antreprenoriat sunt Banca Transilvania, Nordis, Adrem, Nespresso și Siviero Maria.

 

Despre Zilele Biz

Zilele Biz prezintă într-un maraton LIVE de 5 zile, transmis pe pagina de Facebook și canalul de YouTube ale revistei Biz, schimbul de idei, analizele, soluțiile și previziunile care trasează tendințele din mediul de business românesc.

De 20 de ani, Zilele Biz este martorul tuturor transformărilor și evenimentelor economice și de business din România. Din 2002 și până azi, la Zilele Biz s-au format generații de profesioniști în antreprenoriat, management, comunicare și marketing.

De 20 de ani, Zilele Biz înseamnă networking profesionist pentru participanți și content de calitate pentru audiență.

Ediția 20 a festivalului Zilele Biz este și anul acesta LIVE, într-o transmisiune gratuită pe rețelele de socializare Biz.
Pentru Live Streaming pe facebook accesează linkul: https://www.facebook.com/events/600140481394891

Despre Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

www.revistabiz.ro

No Comments

Post A Comment