Webcast: CIO TALKS – The Future of the Digital Business

WEBCAST: CIO TALKS - The Future of the Digital Business

WEBCAST: CIO TALKS – The Future of the Digital Business .

Comunicat de presă 03.12.2020

WEBCAST: CIO TALKS – Powered by CIO Council

The Future of the Digital Business Ecosystem

Marți 8 decembrie, între orele 15:00-17:00

 

CIO Council și Revista CARIERE organizează marți 8 decembrie, între orele 15:00-17:00, evenimentul online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema „The Future of the Digital Business Ecosystem. Acest webinar explorează cum pot fi folosite în mod practic tendințele tehnologice pentru adaptarea la canale digitale noi și cum pot rămâne competitive companiile având în vedere propriul parcurs de transformare digitală și alinierea la noul ecosistem digital.

 

La câteva luni de la declanșarea crizei sanitare, cu toții am realizat că lumea s-a schimbat și companiile, afacerile și societatea au migrat în mod agresiv către ”lumea digitală”. A apărut un “Nou Normal” și este mai digital decât niciodată. Inițiativele digitale au transformat rapid companiile de o manieră fantastică generând noi modele de business, noi structuri organizaționale și noi procese de business. Profunda pătrundere a inteligenței artificiale, migrația de neoprit către Cloud, adopția pe scară largă a conceptelor de Analytics, Big Data, Internet of things și 5G au creat un nou ecosistem al mediului de afaceri.

 

În cadrul evenimentului vom afla detalii despre un ecosistem axat pe digitalizare și despre accelerarea transformării digitale prin combinarea mai multor tehnologii, precum și despre noul concept Baker Hughes – Brilliant Factory – de a conduce maturitatea digitală în procesele de fabricație, utilizând activarea senzorilor și analize software avansate (prescriptive și predictive) pentru creșterea productivității și a vizibilității operațiunilor din magazin. În panel se vor dezbate soluții practice pentru companii, care își pot crește competitivitatea pe parcursul transformării digitale și în procesul de aliniere la noul ecosistem digital.

 

Discutăm despre tendințe tehnologice și adaptarea la noile canale digitale cu invitații acestei ediții:

  • MARC O’REGAN – Technologist & CTO, Dell Technologies EMEA
  • ALFRED BRUJBAN – Senior IT Director Factory Optimization/Supply Chain Oilfield Services, Baker Hughes; CIO Council Member
  • FLORIN PRUNEA – Head of IT, First Bank; CIO Council member
  • HORAŢIU NISTOR – Senior Manager IT Audit & Advisory, Mazars România
  • BOGDAN TUDOR – Vice-Președinte CIO Council România

Moderatorul evenimentului: YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România, CIO Urgent Cargus.

 

Prezentarea invitatului MARC O’REGAN – Technologist & CTO, Dell Technologies EMEA va fi susținută în limba engleză. Celelalte discuții se vor desfășura în limba română.

 

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se poate face accesând pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

 

Adresa de contact pentru informații organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PARTNERS: Dell Technologies, VMware, Mazars

Parteneri media: ISACA, BIZ, Portal HR, HR CLUB, CONAF, FINANCIAL INTELLIGENCE, MARKET WATCH, REPATRIOT, DOING BUSINESS, JURNALUL DE AFACERI

No Comments

Post A Comment