Viorica Pușcaș

Ca și tanară antreprenoare la început de drum, mă confrunt cu multe necunoscute, simt nevoia expertizei, a susținerii și a îndemnului de a merge mai departe chiar și atunci când este greu.

Cred foarte mult în solidaritatea feminină, în mentorat și am toată convingerea că femeile din România unindu-se pot realiza lucruri foarte importante pentru comunitate și pentru dezvoltarea economică a acestei țării. Implicarea femeilor antreprenor în acțiuni de dialog cu decidenții politici este absolut necesară. Femeile de afaceri din România au nevoie să fie reprezentate nu doar prin vorbe la nivel politic ci și prin fapte. În acest context, necesitatea înființării unei Confederații care să adune la un loc reprezentanele mediului de afaceri românesc și care să abiă ca scop principal apărarea intereselor femeilor de afaceri și implicarea lor în viața economică și socială, a fost una absolut naturală.

Sunt foarte optimistă și încrezatoare în puterea noastră, de aceea vin cu un indem către femeile din România, care fie că sunt la început de drum antreprenorial sau conduc deja o afacere de success să se alăture nouă și împreună să reușim să ne îmbunătățim mediul de dezvoltare atât în business cât și social.