SUPER Antreprenorii își dau întâlnire la Alba Iulia pe 8 iunie

SUPER Antreprenorii își dau întâlnire la Alba Iulia pe 8 iunie

SUPER Antreprenorii își dau întâlnire la Alba Iulia pe 8 iunie

Cel mai puternic proiect antreprenorial al anului, seria de conferințe Super Antreprenori, debutează săptămâna viitoare la Alba Iulia. Șase evenimente Super Antreprenori, organizate de revista Biz și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), își așteaptă participanții în acest an, în marile orașe ale țării.

Prima conferință Super Antreprenori debutează miercuri, 8 iunie, de la ora 10.00, la Alba Iulia, când urcă pe scenă antreprenorii care schimbă fața businessului românesc.

Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere sau vrei să o dezvolți pe cea actuală, revista Biz și CONAF îți dau întâlnire la evenimentul care îi reunește pe cei care schimbă lumea cu ideile lor și fac business la cel mai înalt nivel.

Scoatem la iveală realitatea economică a României, statusul afacerilor mici și mari, evidențiem cifrele care indică trendurile de business și prezentăm campionii de business din mediul antreprenorial actual.

Aducem pe scenă nume cunoscute din business care au crescut afaceri profitabile, ascultăm povești care încurajează și ne reamintesc faptul că fiecare succes poate începe cu un eșec. Temele de discuție explorează creativitatea, curajul și competitivitatea, abilitățile și resursele necesare pentru o afacere de succes, tendințele emergente care vor avea cel mai mare impact în următorii ani și work from anywhere, conceptul care a fluidizat dezvoltarea mindset-ului antreprenorial.

Printre speakerii zilei se numără Ion Dumitrel, Președinte, Consiliul Județean Alba; Cristina Bâtlan, Co-Founder Musette; Ionuț Cristian Ciubotaru, Vicepreședinte Business Development, OMV Petrom; Florin Vișoiu, Sr. Manager Direct Sales, Divizia de Soluții pentru Antreprenori, Vodafone Romania; Radu Savopol, Co-Founder, 5 to go; Matei Psatta, Co-founder & Chief Marketing Officer, TPS Engage; Sebastian Dobrincu, Antreprenor & Investitor Imperiul Leilor; Nicoleta Munteanu, Vicepreședinte CONAF și Fondator Kids in Business; Cristina Chiriac, Președinte CONAF & Fondator Flori de ie; Marta Ușurelu, Owner, Biz; Radu Hoza, General manager, SKIPTRANS; Corneliu Bodea, CEO, Adrem; Adriana Duna, Owner, De la Georgia și La Conac; Cristian Covaciu, Director General SC IPEC SA; Ionuț Andrei, Fondator & CEO, v8; Ciprian Susanu, Owner & General Manager, Dare Digital sau Eli Lăslean, Fondator Casa de Moda Ellis.

Descoperă aici programul complet și SUPER Antreprenorii:
https://www.superantreprenori.ro/albaiulia/

Partenerii evenimentului SUPER Antreprenori sunt:

Leading Partner: OMV Petrom

Partners: Vodafone, Siviero Maria, Vodafone

***

Despre Biz

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Revista Biz este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

Biz Events este divizia care organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

De 23 ani, echipa Biz organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Despre CONAF

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) este cea mai puternică confederație din România ce reunește interesele antreprenorilor în spiritul european al egalității de gen, egalității de șanse. CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizație care promovează și susține antreprenoriatul românesc, lucru fără precedent, care deschide orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și international.

CONAF a luat ființă ca urmare a necesității de a crea o cultură antreprenorială modernă, sustenabilă și echitabilă, nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci și pentru întregul mediu de business. CONAF are în componența sa 2 federații, 10 patronate, 5 asociații, 19 sucursale și peste 3.000 de companii.

 

No Comments

Post A Comment