Semnare protocoale de sustinere și cooperare internațională

După mai bine de 30 România se aliniază țărilor care au reprezentativitate în rândul femeilor antreprenor. Despre importanta femeilor in economie și rolul acestora in societate s-au scris multe studii, s-au facut prognoze și cu toate acestea până în anul 2018 nu a existat o asemenea miscare care să susțina, să promoveze și sa incurajeze dezvoltarea cultului antreprenorial.

CONAF reprezintă mai mult decât o comunitate de antreprenori de gen feminin care și-au unit forțele. Ca să schimbăm și să îmbunătățim legi, reguli și norme din mediul antreprenorial, mai întâi trebuie să rafinăm mentalități. Respectul față de valoarea și munca antreprenorului femeie e primordial. Consultarea mediului antreprenorial este esențială pentru construcția unei legislații care să răspundă provocărilor și nevoilor din mediul de afaceri românesc.

Unindu-ne forțele pentru dezvoltarea şi promovarea culturii antreprenoriale feminine din România considerăm că astazi am ajuns în punctul în care avem energia, deschiderea și competența de a dezvolta parteneriate și colaborări cu organismele profesionale şi patronale internaţionale. Prin încheierea acestor protocoale, ne dorim să învațăm și să aprofundăm noțiuni democratice fundamentale de la statele care au o istorie in ceea ce privește activitatea de promovare a femeilor in mediul de afaceri și, alături de acestea sa creem un plan de acțiuni care vizează promovarea, apărarea drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice şi culturale ale femeilor de afaceri, în relaţiile acestora cu autorităţile publice centrale şi locale, cu sindicatele sau cu alte organizaţii non-guvernamentale care au responsabilităţi delegate sau asumate în oricare din domeniile de interes pentru membrii Confederaţiei, precum şi în relaţiile cu alte organe şi organisme din ţară şi din străinătate.

  • 1. Camera de Comert Britanică Română, președinte Neil McGregor
  • 2. Business Profesional Women, Agnes Puskas
  • 3. Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din România, presedinte Nasty Marian Vlădoiu
  • 4. AFAM, Republica Moldova – Angela Gladei presedinte, Sabina Crigan- Vicepresedinte
  • 5. Ucraina

TBD: 1. Havis Amanda este o organizație de rețea dinamică și energetică și o parte din Junior Chamber International (JCI). Ca un capitol, scopul nostru este de a influența societatea într-o manieră pozitivă și de a ajuta membrii noștri să se dezvolte în continuare în diverse aptitudini. Havis Amanda este singura cameră din Finlanda și Europa care a fost înființată numai de femei. Toți membrii sunt femei active și influente care lucrează în poziții de conducere și experți. Havis Amanda Camera Junior a fost înființată la 1 noiembrie 2003. Pentru mai multe informații despre Junior Chamber International, vizitați www.jci.cc.
2. Women in Biznetwork, Mrs Maggie Berry- Canada
3. Gemania

No Comments

Post A Comment