Revista Capital a lansat ”Top 100 femei de succes din România”

Revista Capital a lansat ”Top 100 femei de succes din România”

Revista Capital a lansat ”Top 100 femei de succes din România”

Laureatele ediție din acest an au fost premiat în cadrul unei gale

 

Revista Capital a organizat aseară Gala ”Top 100 femei de succes din România”. În cadrul acesteia a fost lansată revista care conține ediția din acest an a ”Top 100 de femei de succes din România”, dar au fost desemnate și laureatele acestei ediții. Specificăm faptul că publicația poate fi găsită la standurile de presă începând de astăzi, 24 septembrie.

Topul realizat de revista Capital este împărțit în 10 categorii în care sunt evidențiate cele mai importante femei din domenii precum afaceri, management, politică, medicină sau justiție. În cadrul Galei organizată ieri seară au fost desemnate și câștigătoarele fiecărei categorii.

Astfel, pentru categoria ”Afaceri” redacția Capital a desemnat-o câștigătoare pe doamna Loredana Apreutese, unul dintre liderii holdingului International Alexander, cea mai mare firmă de transport din România. În ceea ce privește categoria ”Management”, revista Capital a desemnat femeia de succes a anului pe doamna Aida Nechifor, Director General Liberty Galați.

Cea mai importantă femeie din politică în ultimul an a fost desemnată doamna Renate Weber, Avocatul Poporului și una dintre cele mai importante voci publice din ultima perioadă. Premiul aferent categoriei ”Justiție” a mers în acest an către avocata Flavia Teodosiu, singura femeie din Consiliul Baroului București.

O altă categorie evidențiată în topul Capital este ”Medicina”, acolo unde laureata acestui an a fost desemnată medicul Mihaela Leventer, primul medic român acreditat de către ASDS (Academia Americană de Dermatochirurgie). Pentru categoria ”Societate civilă”, redacția Capital a desemnat-o câștigătoare pe doamna Mirela Nemțanu, lidera fundației HOSPICE Casa Speranței.

Redacția Capital a dedicat un segment și celor mai puternice femei din ”Comunicare”. În acest caz, laureata anului 2021 este Imola Zoltan, Managing Director McCann PR – o agenție ce a câștigat în ultimul an nu mai puțin de patru premii ale industriei de profil. Rămânem în zona comunicării publice, iar în paginile revistei veți regăsi o categorie dedicată ”Mass-Media”. Aici, premiul a mers către jurnalista Alessandra Stoicescu, este una dintre cele mai cunoscute și experimentate femei de televiziune din România.

”Top 100 femei de succes din România” are și o categorie dedicată femeile care activează în zona ”Sport și spectacol”. În acest caz, redacția revistei a desemnat-o premianta anului pe Andra, o artistă cu una dintre cele mai solide cariere muzicale. În paginile publicației veți regăși și un segment intitulat ”Expate”, dedicat femeilor care provin din alte țări, dar activează în România. La această categorie laureata anului 2021 este doamna Irina Firstova, Country HR Manager Coca-Cola HBC România.

În cadrul Galei organizată de către revista Capital au fost acordate și patru premii speciale. Astfel, jurnalista Denise Rifai a primit premiul ”Revelația anului în media”, pentru emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Revista noastră a premiat-o și pe doamna Odeta Nestor, Președinte Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță, pentru ”Responsabilitate în domeniul jocurilor de noroc”, pe doamna Alina Paul, CEO Do Security, pentru ”Excelență în securitatea cibernetică„ și pe doamna Alina Gamauf, HR, Corporate Affairs and CSR Executive Committee Board Member Carrefour România, pentru ”Oportunitățile de învățare continuă oferite colegilor și inițiativele ce susțin diversitatea și incluziunea în companie”.

Gala Capital Top 100 Femei de Succes a fost realizată cu sprijinul partenerilor: Catena, Carrefour, Internațional Alexander, Fair Value, Face Convention Center, CONAF.

Revista Capital Top 100 Femei de Succes este disponibilă acum la punctele de difuzare a presei și online www.agoramag.ro.

 

No Comments

Post A Comment