„Performanță prin educație practică”  – o nouă sesiune de lucru cu studenți, profesori și antreprenori

„Performanță prin educație practică”  – o nouă sesiune de lucru cu studenți, profesori și antreprenori

 

Proiectul „Performanță prin educație practică” inițiat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, în calitate de beneficiar al finanțării, în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, anunță continuarea sesiunilor de debate. Astfel, la sfarsitul lunii martie, 30-31, va avea loc ultimul seminar de lucru cu studenții, profesorii și antreprenorii.

Atragerea de noi Parteneri care sunt direct interesati de formarea profesionala a tinerilor absolventi prin prisma echilibrarii balantei intre cerere si oferta in piata muncii, va continua, odata cu prelungirea proiectului până în toamna acestui an.

Seminariile sunt structurate astfel încât să ofere feedbackul exprimat în urma implementarii activitatilor din cadrul proiectului si vizeaza formarea studentilor cat si modul in care tutorii percep pregatirea studentilor ca viitori angajati.

Evenimentul, moderat de Alexandra Grancea, va fi unul interactiv, ce va implica participarea activă a celor prezenți în sală.

Obiectivul general al proiectului ”Performaţă prin educaţie practică” este creşterea oportunităţilor de inserţie pe piaţa muncii şi a relevanţei pregătirii practice pentru 245 de studenţi şi masteranzi printr-un program integrat de orientare, consiliere în carieră şi stagii de practică organizate în companii din sectoarele economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC şi domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, care să asigure inserţia pe piaţa muncii a cel puţin 86 studenţi sau absolvenţi.

 

 

 

10.03.2023

 

Intocmit,

Alexandrina Grancea  – Expert

 

Verificat,

Alina Paul – Coordonator

 

 

Vizat,

Viorica Pușcaș – Coordonator Partener

No Comments

Post A Comment