Membri CONAF

Ella Congress-Events

5.0
  1. Afaceri
  2. »
  3. Ella Congress-Events
Logo Ella Congress
Informatii Contact
You must be logged in to see this info
Descriere Firma

Cu timpul, făurirea de evenimente ne-a învăţat că perfecţiunea vine din două direcţii: pe de o parte atenţia la detalii, cunoaşterea nevoilor clientului, propunerea unor locaţii de excepţie, existenţa unor furnizori de calitate şi a unei echipe închegate şi profesioniste, iar pe de altă parte din ceva ce poate fi rezumat în următoarele cuvinte: creativitate, frumos, empatie şi sentimentul de satisfacţie care se citeşte în ochii beneficiarului final.
Aceste ingrediente ne-au ajutat să devenim ceea ce suntem!

Aşa se face că, pornind de la simple lansări de produse medicale, până la utilizarea unor medii neconvenţionale pentru evenimentele organizate, am continuat cu o abordare unică: evenimente pentru oameni iubitori de frumos. Iar iubirea de frumos s-a răsfrânt în implicarea zonei artistice ca ingredient special pentru toate evenimentele noastre. Proiectele colaterale rezultate de aici, Pictori români la Balcic, Suvenir de Bucureşti si nenumăratele expoziţii cu artişti români contemporani sau concertele de muzică clasică de tip Proms of Delight, ne-au ajutat să construim încă un reper pe o piaţă îndragostită de aceste moduri de exprimare.

Am început cu Societatea Română de Medicină Internă. Şi ceea ce părea un demers anevoios, s-a transformat în 15 ani într-o poveste de succes. Integrarea proceselor de strângere de fonduri în numele societăţii cu organizarea primelor congrese, împreună cu lansarea şi crearea unor concepte de evenimente noi, cum a fost Medicina bazată pe dovezi, ne-au ajutat să demonstrăm ca managementul integrat al unei societăţi medicale îmbinat cu ingredientele Ella Congress & Events funcţionează şi are ca rezultat evenimente de o calitate excepţională. Şi nu o spunem noi, ci toţi cei care ajung să ne cunoască.

Prezenta Social Media
You must be logged in to see this info
Persoana de Contact
You must be logged in to see this info

Please Înregistrare or to leave Comments

Trimite mesaj firmei

Trimite mesaj administratorului CONAF