Membri CONAF

CYCLON TECH SRL

0.0
  1. Afaceri
  2. »
  3. CYCLON TECH SRL
Informatii Contact
You must be logged in to see this info
Descriere Firma

CYCLON TECH SRL a fost infiintata in anul 1994, fiind inregistrata la Registrul Comertului , cu Numarul J09/1144/1994 cu capital integral romanesc.

Domeniul principal de activitate al societatii este Instalarea masinilor si echipamentrelor industriale.Pentru realizarea acestui scop, s-a demarat colaborarea cu firme de prestigiu din Comunitatea Europeana si nu numai.

In principal, activitatea este axata pe lucrari complexe in domeniul Instalatiilor de producere (utilizare) Abur tehnologic, Ulei diathermic, Apa supraincalzita si incalzire-ventilatie,  asigurand un Pachet complet de servicii-lucrari constand din :

-   Consultanta

-   Proiectare

-   Eficienta energetica

-   Management de Proiect

-   Procurare Echipamente

-   Lucrari de montaj Echipamente si Instalatii

-   Probe si Punere in functiune

-   Instructie personal deservire

-   Autorizare ISCIR(conform competentelor detinute)

-   Servicii Garantie si Post Garantie

Preocuparea principala a Firmei CYCLON a fost inca de la inceputuri, alegerea de solutii tehnice capabile sa asigure functionarea Instalatiilor tehnologice deservite in flux continuu si cu costuri cat mai reduse. In acest sens, in cadrul Proiectelor elaborate se propun Echipamente si Instalatii care sa asigure o Eficienta energetica ridicata si costuri minime in exploatare.

Experienta in domeniul Instalatiilor in general, si al Echipamentelor industriale in special, face ca societatea CYCLON TECH sa promoveze Servicii si Echipamente cu un nivel de calitate si performante energetice deosebite.

Societatea CYCLON TECH SRL este autorizata de ISCIR pentru efectuarea operatiunilor de: proiectare, executie / montaj, service  si PIF pentru toata gama de Echipamente industriale din portofoliul de activitate.

O recunoastere a profesionalismului si eficientei activitatii desfasurate de CYCLON TECH SRL, a venit in anul 2020 cand societatea a primit Diploma de excelenta "Excelent SME" care a fost prelungita si in anii urmatori.

 

Sisteme de Management Integrate:

Societatea CYCLON TECH SRL are implementate si mentine urmatoarele Sisteme:

  • Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008
  • Sistemul de Management de Mediu al Organizatiei ISO 14001:2004
  • Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii ocupationale al Organizatiei OHSAS 18001:2007

 

Please Înregistrare or to leave Comments

Trimite mesaj firmei

Trimite mesaj administratorului CONAF