Managerul Antena 3 Vâlcea se alătură echipei CONAF Vâlcea

MANAGERUL ANTENA 3 VÂLCEA SE ALĂTURĂ ECHIPEI CONAF VÂLCEA

COMUNICATDE PRESĂ: Managerul Antena 3 Vâlcea se alătură echipei CONAF Vâlcea

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde la Vâlcea. Managerul Antena 3 Vâlcea, Sabina Boiștean, s-a alăturat echipei de conducere a Conaf Vâlcea, în calitate de vicepreședinte.

Sucursala CONAF Vâlcea urmărește să unească comunitatea antreprenorilor vâlceni cu restul țării, în vederea unei construcții durabile la nivel național.
„Avem nevoie de oameni precum Sabina în organizatia noastră. Experienta și expertiza Sabinei în domeniul antreprenoriatului se pliază perfect pe ceea ce ne dorim sa facem în cadrul CONAF”, sunteți președintele CONAF Valcea, Magda Popescu.

Sabina Boistean s-a alăturat în urma cu mai bine de un am de zile proiectului Antena 3 Valcea și în tot acest timp a dovedit profesionalism și perseverenta. Este licențiată în Drept și are un master în domeniul administrării afacerilor, dobândit în SUA.
„Sunt onorata și accept cu mare deschidere aceasta noua provocare. Susțin antreprenoriatul feminin și cred cu tărie ca prin intermediul Conaf vom reuși sa ajungem la standarde internaționale”, susține Sabina Boistean.

Cristina Chiriac, cea care a construit CONAF cu multă dragoste și implicare, este de părere că dialogul rămâne cea mai importantă cale spre progress. ”E important ce se întâmplă la Vâlcea. Construcția unui dialog cu autoritățile și ceilalți actori este vitală pentru dezvoltarea CONAF. Ușile CONAF sunt deschise pentru toți antreprenorii care au ceva important de spus în afaceri, pentru toate companiile care își doresc să susțină un mediu antreprenorial sănătos ”, a spus Cristina Chiriac, care a mai subliniat și obiectivul principal al CONAF și anume acela de susținere a antreprenoriatului feminin și a antreprenoriatului în general.

No Comments

Post A Comment