Femeile lider ale României vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 100 Femei de Succes

Femeile lider ale României vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 100 Femei de Succes, ce se va transmite în data de 24.09.2020, ora 18:00, pe pagina de facebook Capital România și pe site-ul www.capital.ro

Emisiunea Capital TOP 100 Femei de Succes este o ediție specială realizată de divizia video a revistei Capital, dedicată recunoaşterii meritelor unora dintre cele mai puternice românce care, prin ambiție, perseverență, muncă și asumarea continuă de riscuri controlate, aduc plus valoare societății în care trăim cu toții.

Indiferent de domeniul în care activează, femeile lider ale României au fost incluse într-un top realizat de Revista Capital, Top 100 Femei de Succes, unde le-au fost prezentate poveștile carierelor de excepție. Structurat pe 10 categorii, Afaceri, Management, Justiție, Sport și Spectacol, Medicină, Societate Civilă, Politică, Comunicare, Mass Media și Influencere, plus un o categorie dedicată Expatelor, topul Capital a surprins ambiția, curajul, puterea de luptă şi de a acționa pentru 100 de femei ale României.

În cadrul emisiunii Capital Top 100 Femei de Succes vom prezenta câștigătoarele categoriilor mai sus menționate, vom acorda și câteva premii speciale și vom afla împreună secretele și esența succesului de la cele mai puternice femei ale României.

Emisiunea Capital Top 100 Femei de Succes va fi transmisă pe:

Facebook Capital România: https://www.facebook.com/capital.ro/

Site-ul: www.capital.ro
Facebook evz.ro: https://www.facebook.com/evz.ro/
Facebook Doctorul Zilei: https://www.facebook.com/doctorulzilei/
Facebook Info Actual: https://www.facebook.com/evzmonden/

Toate informațiile despre emisiunea Capital Top 100 Femei de Succes se găsesc pe site-ul capital.ro în cadrul etichetei Top 100 Femei de Succes , cât și pe www.networkevents.ro și pagina de facebook Capital România.

Urmărește și tu Emisiunea Capital Top 100 Femei de Succes, transmisă în premieră pe pagina facebook Capital România și www.capital.ro, joi, 24.09.2020, ora 18:00.


Despre revista Capital Top 100 Femei de Succes

Dacă în cazul tradiționalului ”Capital Top 300 Cei Mai Bogați Români“ criteriul de selecție este averea, echipa Capital a alcătuit suplimentul „Top 100 Femei de Succes” pornind de la esența succesului, adică chiar de la carierele de excepție pe care femeile au reușit să și le construiască, indiferent de domeniul în care activează. Pentru a ajunge la formula pe care o vedeți în acest număr al revistei noastre am studiat biografiile a peste 300 de femei din România, iar alegerea nu a fost deloc una ușoară.

„Capital Top 100 Femei de Succes” ediția 2020 este împărțit în 10 categorii: Afaceri, Management, Justiție, Sport și Spectacol, Medicină, Societate Civilă, Politică, Comunicare, Mass Media și Influencere. De asemenea, există și un Top 10 dedicat expatelor care evoluează în mediul concurențial din România.

Caută Capital Top 100 Femei de Succes la punctele de difuzare a presei sau comand-o aici.

No Comments

Post A Comment