CONAF lansează primele sucursale în țară

Începutul verii a venit cu evenimente importante pentru dezvoltarea CONAF la nivel național. La finele lunii mai s-au lansat primele sucursale din țară, la Brașov și Constanța, iar pe 7 iunie la Bacău a fost lansat Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Bacău. La evenimente au fost prezenți oameni de afaceri din țară, oficialități și membri ai CONAF. În cadrul acestora, mai multe antreprenoare de top din fiecare județ au fost premiate pentru excelența în domeniul afacerilor.

Aceste evenimente întăresc încă o dată convingerea noastră că femeile din România își doresc să se alature unui demers menit să sprijine și să reprezinte interesele femeilor antreprenor într-o structură închegată.


„Să construiești o comunitate nu este ușor, însă cu respect, profesionalism și devotament aduci în jurul tău oameni, nu doar cifre. Comunitatea se crește prin investiția în educația generațiilor care ne urmează. Cea mai profitabilă investiție este investiția în viitor”, a spus Silvia Daniela Pohrib, Președinta sucursalei CONAF Brașov.


Mihaela Proicea, Președinta sucursalei CONAF Constanța, a menționat: „..dorim ca la nivel local să le sprijinim pe tinerele care intră în antreprenoriat, transferându-le din experiența noastră, dar venim și în întâmpinarea marilor companii, fiindu-le alături în găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă, legat de norme legislative, deschiderea și găsirea de noi piețe etc.”

 

Mesajul pe care CONAF dorește să îl transmită este acela de unitate. Împreună putem depăși rezistența multora la schimbările atât de necesare pentru însănătoșirea mediului de afaceri românesc și integrarea acestuia în rândul economiilor puternic dezvoltate, cu impact benefic asupra calității vieții individului!

Le mulțumim tuturor membrelor CONAF care sprijină activitatea confederației prin implicare directă și prin participarea nemijlocită la toate activitățile și evenimentele noastre. Dorim să le menționăm în mod special pe doamnele Liliana Agheorghicesei (Suceava), Nicoleta Munteanu (București), Rodica Lupu (București), Corina Munteanu (București), Carmen Burtea (București), Mihaela Proicea (Constanța), Silvia Daniela Prohrib (Brașov), Diana Niță (Brașov), Alexandra Grancea (Brașov), Gabriela Montoiu (Bistrița), Brândușa Gugu (Bacău), Corina Mândru (Neamț), Mihaela Marcu (Botoșani), Ana Predescu (Vâlcea), Irina Voicu (București), Anca Rancea (București), Andreea Perpelea (Slatina).

Noi ne-am propus să unim mediul de afaceri din întreaga țară pentru un scop comun și anume acela de a dezvolta o cultură antreprenorială adaptată la cele mai recente tendințe în materie de business.
În septembrie revenim cu noutăți privind lansările altor sucursale CONAF din țară dar și cu alte proiecte de interes pentru membrii noștri și nu numai.


O vară însorită!

No Comments

Post A Comment