CONAF deschide a doua sucursală din țară, la Constanța

 

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) deschide a doua sucursală din țară, la Constanța. Evenimentul de lansare va avea loc pe 30 mai 2019, la Restaurant Phoenicia Luxury, din Mamaia Nord, la ora 19.30.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa oficialităţi și oameni de afaceri din România, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii importante din judetul Constanța, doamne care au reușit să își dovedească valoarea într-un mediu concurențial de valoare.


„Suntem mai puternice împreună, de aceea intrarea oricărei femei antreprenor în familia CONAF nu poate fi decât o garanție că economiile și comunitățile nostre devin mai stabile și mai puternice. În cadrul Confederației ne bazăm pe expertiza unor antreprenori cu experiență îndelungată și ne concentrăm mai ales pe găsirea de soluții practice pentru dificultățile și problemele din mediul de afaceri românesc. Dorințele noastre sunt să găsim cele mai bune soluții de reprezentare a intereselor comunității de afaceri ale membrilor noștri și să sprijinim afirmarea femeilor în mediul de business și în domeniul patronal. Nu în ultimul rând, sperăm să putem contribui la construirea unei legislații care să răspundă provocărilor și nevoilor din mediul antreprenorial”, spune Cristina Chiriac, președinte CONAF.

Mihaela Proicea este omul pe care CONAF îl susține și îl investește cu calitatea de președinte al sucursalei Constanța.

”Se spune că atunci când femeile se implică în domeniile vieţii economice, acest lucru va duce la schimbarea în bine a ţărilor lor. Încerc să fac acest lucru, la nivel de performanță, folosindu-mă de experiență, foarte multă muncă, anduranță, explorare, curiozitate, risc, renunțări, cunoaștere, educație și cât se poate de multă diplomație. Povestea mea antreprenorială le cuprinde pe toate, alături de foarte mulți oameni care m-au sprijinit în momente de cumpănă și mi-au stat alături când am avut nevoie. Mă onorează învestirea în funcția de Președinte CONAF Constanța și le asigur pe colegele mele că voi face tot ce este posibil pentru a inspira cât mai multe povești feminine de succes în business.
Dorim ca la nivel local să sprijinim tinerele care intră în antreprenoriat, tra nsferându-le din experiența noastră, dar venim și î n sprijinul marilor companii, fiindu-le alături în găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă, legat de norme legislative, sau deschiderea și găsirea de noi piețe, etc.”, a declarat Mihaela Proicea, managerul unei importante clinici medicale, cu sedii în București și Constanța.

Luna martie rămâne emblematică în agenda CONAF ca urmare a dezvoltării dialogului și parteneriatelor cu reprezentanţi ai structurilor legislative și consultative ale Uniunii Europene – Parlamentul European și Comitetul Economic și Social European (CESE). Totodată, vizita la Bruxelles a însemnat crearea unor coordonate comune de activitate cu asociații reprezentative pentru mediul de afaceri european.

Una dintre prioritățile importante din agenda CONAF pentru următoarea perioadă este lansarea sucursalelor în teritoriu, care să ajute mediul de afaceri local să se alinieze într-un dialog comun. Primele două sucursale au fost deschise la Brașov și Constanța.

No Comments

Post A Comment