Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Comunicat Garden Party Brașov (after event). Garden Party-ul organizat pe 20 septembrie la Brașov de către ELEXUS și Asociația Rază de Speranță Brașov, sub patronajul CONAF, a fost un prilej deosebit pentru susținerea copiilor cu autism, pentru reunirea comunității de antreprenori din Brașov dar și pentru o experiență muzicală memorabilă!

La evenimentul caritabil au participat antreprenori, manageri, reprezentanți ai administrației locale și membre ale Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, atât din București cât și din țară, împreună cu Cristina Chiriac, Președinte CONAF România. De asemenea, ne-am bucurat și de prezența la eveniment a primarului Municipiului Brașov, domnul George Scripcaru.

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Invitații nu au ezitat să facă donații pentru susținerea și continuarea programelor terapeutice de recuperare atât de necesare pentru  beneficiarii  organizației brașovene. Fondurile donate reprezintă sponsorizări, bunuri și produse donate, precum și sumele strânse în cadrul loteriei.

Asociația a pornit strângerea de donații din partea comunității pentru ca mai mulți copii să beneficieze de servicii de terapie gratuit, programe integrate de art-terapie, grupuri de dezvoltare, activități de socializare și generalizare, meloterapie, hipoterapie și terapie prin mișcare.  

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Sprijinul comunității este important pentru ca noi să putem reuși să oferim copiilor noștri ceea ce ei au nevoie. Programele terapeutice pentru recuperarea și integrarea lor sunt foarte costisitoare. Noi încercăm ca organizație să venim în sprijinul părinților acestor copii, să le oferim un spațiu adecvat sesiunilor de terapie, precum și programe psiho-educaționale de cea mai bună calitate, alături de specialiștii asociației. Acum, în aceste vremuri de încercare pentru noi toți, suntem copleșiți de numărul atât de mare de brașoveni,  dar și de invitați veniți din diferite colțuri ale tarii, care au venit alături de noi la acest Garden Party,  dar și de dărnicia lor. Gestul lor înseamnă enorm și este esențial pentru noi, ca părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist”, a declarat Diana Niță – președinte Asociația „Rază de Speranță”.

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Bucuria și reușita lucrurilor sunt date de oamenii care vin cu inima către oameni.

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Multumim invitaților noștri speciali ai evenimentului, cei care au înțeles mesajul nostru, au pus umărul și au daruit bună dispoziție invitaților:  Marius Mihalache Band  (Marius Mihalache – tambal, Arabela Nicolau – voce, Marius Gagiu – caval/flaut, Lorin Mihalache – tobe și Nicu Băran – bass) alături de   cântareața  Dalma KovacsCvartet Fortissimi, violonistul Bogdan Alexandru Costache și  TrupaVIBE , au făcut ca acest eveniment să devină unul memorabil, oferind bucuria unui act artistic de excepție, partea de sonorizare revenindu-i lui Sorin Peteu, colaborator al Bandului Arabela Nicolau și Marius Mihalache.

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

Comunicat Garden Party Brașov (after event)

De asemenea, CramaOprișor a fost prezentă cu bucurie și din spirit de solidaritate, la evenimentul organizat în scop caritabil,  duminică 20 septembrie, GardenParty – degustarea de vin fiind  susținută de Somelier Bogdan Taus. Și cum participarea la orice eveniment este un prilej de bucurie, gazdele evenimentului au pregătit și alte surprize invitaților. Participanții s-au bucurat de premiile câștigate la tombolă, premii puse la dispoziție de parteneri evenimentului.  Evenimentul a fost prezentat  de Denisa Tomoș – realizator și producator MixTv și de Alexandru Agarici – Trainer și Fondator al Școlii de Expresivitate a Vorbirii.

Astfel, la Dâmbu Morii, într-un cadru elegant și rafinat, organizatorii ELEXUS și Rază de Speranță și Pro Marketing&PR – coorganizator, și-au propus ca evenimentul, realizat sub patronajul CONAF România, să aducă împreună antreprenori, oameni de afaceri și reprezentanți din diferite zone economice și sociale, cei care au dorit să polarizeze și să se alăture unui networking cu iz tomnatic de și bună dispoziție, prezența participanților reprezentând o reală contribuție pentru a aduce un zâmbet în viața copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Evenimentul a fost unul de anvergură, printre inițiatori prezenți la eveniment, alături de Diana Niță, președinte Asociația Rază de Speranță, au fost și  Ambasadorii copiilor cu autism  #Brașov Heroes 2020”:  Alexandra Grancea, Ioana Gabriela Brașoveanu și Laurențiu Ciprian Tudor.

Parteneri media sunt Grupul de presă Iubim Brașovul, TViBV, Mix Tv BV, Radio Brașov, Radio România Brașov, PromoEvent, Promo One, Canal 33, Bună ziua Brașov, La pas prin Brașov, Brasov.net, Transilvania365, NewsBv, Info1Bv.

Sursă text: Alexandra Grancea.

 

 

No Comments

Post A Comment