Comunicat de presă Termalia 2021

Comunicat de presă Termalia 2021

Comunicat de presă Termalia 2021

“Peste 100 de investitori, proprietari de entități cu destinație wellbeing, personalități și influenceri din România și din străinătate vin la Termalia cu un obiectiv extrem de clar: acela de a schimba istoria well-being-ului și de a renaște mai puternici decât înainte după acest moment de criză globală. Înțelegem că nimic nu durează pentru totdeauna și că până și cele mai puternice sisteme se pot sfărâma în fața adversității și a circumstanțelor neprevăzute. Dar recunoaștem, de asemenea, că nu doar organizațiile fac diferența, ci mai ales resursele umane pline de idei, creativitate și pasiune pentru muncă. De aceea Termalia și-a asumat acest rol de inițiator al rețelei capilare a acestei industrii, în România” – spune Isabela Vasile, International Ambassador al World Spa Organization în România și Fondator Termalia.

Termalia este singurul eveniment de business networking& Gala din Europa de Est, patronat de World Spa Organization – Organizație cu birouri internaționale, ambasadori și reprezentanți ai comitetului distribuiți în peste 40 de țări de pe cele cinci continente și care fac din WSO un lider mondial în domeniile Spa, Beauty și well-being.

“ Cele mai bune spa-uri, resort-uri, spa-hoteluri, centre de estetică medicală, de balneoterapie și de wellness, institute de recuperare medicală și de medicină integrativă, acquaparcuri sau organizații de management a destinației au intrat în cea mai importantă competiție a Industriei Wellbeing din România, Termalia Awards, competiție care va culmina cu Ceremonia de decernare a Premiilor Termalia 2021, pe 28 noiembrie, într-un eveniment de gală la Alpin Hotel Resort, Poiana Brașov – eveniment în cadrul căruia un rol extraordinar îl au partenerii strategici Termalia:  World Spa Organization – Președinte Andrea Bovero, CONAF – prin directa implicare a Președintelui celei mai importante Organizații Naționale de Antreprenoriat Feminin – doamna Cristina Chiriac, ANSBBR – Gheorghe Baciu(Președinte) și Asociația Română de Balneologie“ – a declarat Robert Similea, membru în Comitetul Științific al WSO,

Ce face ca Premiile Termalia să fie atât de râvnite de cei din Industrie? Întâi de toate metodologia, criteriile de jurizare și premiere care au în vedere evaluarea a 4 meta-indicatori: Reputația, Comunitatea, Votul Open și Evaluarea experților. La acesta se adaugă nivelul de autoritate la nivel mondial al World Spa Organization, dar și eleganța și nota de glamour a Galei Termalia.

________________________________________________________

Vă reamintim că până la 1 noiembrie vă puteti nominaliza sau puteți fi nominalizat gratuit la TERMALIA AWARDS, eveniment care își va desemna câștigătorii duminică, 28 noiembrie 2021, la Alpin Resort Hotel, Poiana Brașov.

Găsiți informații despre toate categoriile și vă puteți înscrie la linkul:

https://bit.ly/3FOOy3z). Din 1 noiembrie, puteți afla pe www.termalia.ro cine sunt câștigătorii Premiilor Termalia 2021 pentru fiecare categorie!

www.termalia.ro

Tag us when posting: @termaliaromania

#termalia #Tawards2021 #spaRomania #wellbeingRomania

 

 

No Comments

Post A Comment