Camelia Șucu

Camelia Șucu este o întreprinzătoare, o antreprenoare pe cont propriu, cunoscută publicului român ca un jucător important pe piețele de mobilier și design interior. Este co-fondatoare a Mobexpert încă din 1993, cea mai mare companie românească de mobilă. Camelia a părăsit grupul Mobexpert în 2007 pentru a se dedica segmentului high-end al pieței și apoi a-și diversifica portofoliul cu noi proiecte, bazate pe trei valori de bază: frumusețe, armonie și bunăstare.

ClassIN, compania ei emblematică, este printre cei mai importanți retaileri de mobilier premium din România, având exclusivitate pentru branduri precum Natauzzi Italia, Edra, Poliform, Porada și nu numai.

Fiind pregătită ca medic, doamna Șucu este pasionată de o alimentație sănătoasă și o dezvoltare sustenabilă. Astfel, celelalte afaceri ale ei, iconic health și abundia sunt centrate pe necesitatea de a oferi publicului acces la o nutriție sănătoasă și pe nevoia de a susține agricultura locală și respectiv, distribuția de alimente alternative.