Best Employer Fest – ediția a II-a

Best Employer Fest - ediția a II-a

Best Employer Fest – ediția a II-a

Festival de bune practici “employee experience”

Împreună conștientizăm cum creștem sensul

Eveniment hibrid, 8 iunie 2022, orele 13.00- 17.30

Revista HR Manager împreună cu partenerul sau Humanistic organizează o noua editie Best Employer Fest, pe 8 iunie 2022, eveniment ce se va desfasura in format hibrid: onsite, la Hotel Capital Plaza si online.

 

Evenimentul este un festival dedicat eforturilor interne de a atrage, a motiva și a susține angajații și specialiștii valoroși, într-o perioada tumultoasă cum a fost cea marcată de ultimul an și jumătate.

Recunoașterea de “Angajator de Top” vine în urma alinierii și existenței unei strategii de Resurse Umane și Leadership foarte bine pusă la punct. Este unul dintre principalele rezultate ale întregii echipe de HR. Iată de unde și importanța pe care dorim să o acordăm acestui subiect. Fie că au aplicat sau nu pentru recunoașterea de angajator de top, companiile depun eforturi constante, au strategii și direcții clare pentru a atrage experți.

Best Employer Fest este locul unde echipele de HR se întâlnesc pentru a se bucura și a-și împărtăși întreaga diversitate de proiecte pe care le derulează pentru colegii lor. Se iau idei. Se schimbă bune practici. Se oferă și primește feedback și toți participanții se pot întoarce în cadrul companiilor, mai bogați și cu o nouă energie, pentru a continua proiectele lor.

Vor fi puse sub lumina reflectorului efortul și ideile, munca susținută a echipelor de HR ce conduc an de an în recunoașterea organizației de a fi angajatorul deziderabil.

Invitații precum și companiile pe care le reprezintă sunt dintre cei mai apreciați în domeniile lor:

  • Luminița Florea, Director People & Culture, Philip Morris România
  • Andreea Fasui, HR Manager, Softelligence
  • Iuliana Florea, HR Director, La Fantana România
  • Cătălina Mușat, HR Manager, Metropolitan Life
  • Alice Nistor, HR Business Partner Team Leader, Continental Sibiu
  • Maria Dohotari, Human Resources Business Partner, Flex
  • Gabriela Drăghia, Co-fondator, Pluria
  • Adelina Iftime-Blagean, Counsel, Wolf Theiss
  • Roxana Pîrvu, Recruitment Operations Manager, Romanian Software
  • Vasile Alecsandru Strat, Associate Professor, Dept. of Statistics & Econometrics Dean of Bucharest Business School

 

Moderatori ai evenimentului sunt Iulia Buciuman, Managing Partner, HUMANISTIC și Mihai ZÂNT, Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC.

Anul acesta, la BEST EMPLOYER FEST celebrăm sensul și efortul colectiv!

Salutăm munca HR Admin și Generaliștilor, salutăm munca Centrelor de Expertiză, salutăm momentele, strategiile și inițiativele prin care am făcut stakeholder management, salutăm strategia de resurse umane, planurile pe care le susținem, câteodată pe care le apărăm și pe care le implementăm, indiferent de department.

Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați pagina evenimentului aici: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/best-employer-fest-editia-a-2-a/

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, va exista un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru informații organizatorice puteți contacta pe e-mail oganizatorul, la adresa: evenimente@cariereonline.ro.

 Parteneri: Conteinental, Flex, Romanian Software, La Fantana, Phillip Morris Romania, Pluria, Softelligence, Egger, Metropolitan Life, Wolf Theiss

Partener academic: Bucharest Business School

Parteneri media: CARIERE, BIZ, HR Club, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, CONAF, Financial Intelligence, Hipo, Portal HR, Psychologies, Repatriot, Spotmedia, Wall-Street

No Comments

Post A Comment