Anca Rancea

„Ca profesionist îmi folosesc experiența, energia și curajul pentru a gestiona orice situație, iar abilitățile de comunicare pentru a scrie povești de succes alături de clienții mei. Mă hrănesc cu înțelegerea lucrurilor, a oamenilor și situațiilor și cred în „Împreună pe cont propriu”.
Freelancer. Antreprenor. RealizatorTV.
Navighez prin apele profunde ale muncii pe cont propriu, îmi testez abilitățile de antreprenor, realizez emisiunea #Freelancer la Canal 33 și învăț să îmbrățișez fiecare provocare și/sau oportunitate care se ivește.
Sunt consultant senior în PR și Comunicare, cu o experiență de 15 ani în diferite roluri de comunicator și/sau jurnalist. Ariile mele de expertiză includ comunicarea corporatistă și de brand, elaborarea și implementarea strategiilor de comunicare, organizarea de evenimente, comunicarea de criză, managementul relațiilor cu mass-media sau comunicare on-line.
Implicată social, prezidez Asociația Freelancerilor din România – locul în care se reunește comunitatea celor care lucrează pe cont propriu și unde au acces la tot felul de instrumente de suport care să le facă munca mai ușoară.
Membru al Borad-ului Confederației Naționale a Femeilor Antreprenor, îmi doresc să unesc comunitatea antreprenorilor și cea a freelancerilor și să ajut la dezvoltarea unor relații de business între cele două comunități. Pentru că împreună ne este mai bine pe cont propriu.