WE Mean It!

#DeschidemNoiorizonturi

CONFEDERAȚIA NAȚIONALĂ PENTRU ANTREPRENORIAT FEMININ – CONAF este organizația agilă, proactivă și întreprinzătoare puternic concentrată în identificarea, centralizarea și propunerea soluțiilor, pe termen mediu și lung, pentru problemele reale și de maximă urgență din mediului antreprenorial românesc.

CONAF promovează egalitatea de gen și de șanse pentru susținerea inițiativei private și dezvoltarea ecosistemului de afaceri, în acord cu noua normalitate.

CONAF este confederația patronală din România care reprezintă cea mai amplă mișcare din ultimii 100 de ani din istoria noastră, coagulând forțele antreprenoriale din România pentru sustinerea si promovarea antreprenoriatului feminin.

CONAF acționează ferm pentru apărarea drepturilor și intereselor sociale, economice, financiare, juridice ale antreprenorilor din România în relațiile cu autoritățile publice si pentru dezvoltarea unor rețele de afaceri eficiente.

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea

#FacemIstorieLaViitor

CONAF desfășoară cel mai amplu program de conștientizare și responsabilizare pentru educație și o piață a muncii echilibrată,  ca resurse principale in dezvoltarea mediului de afaceri si a societatii din România.

PACTUL PENTRU MUNCĂ ȘI  PACTUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ  constituie cele două axe  ale programului național inițiat de   CONAF prin care urmărim corelarea educației și a pieței muncii cu economia reală,  prin prisma dezvoltării noilor tehnologii si prin modificările aduse de inovație, cercetare și digitalizare.

#FemeileSchimbăRomânia

Gala WOMEN IN ECONOMY, o inițiativă Premium, celebrează femeile excepționale din diverse domenii de activitate economică. Această gală anuală reunește doamnele care au atins performanțe remarcabile în economia românească, oferindu-le recunoașterea meritată.

Evenimentul este o platformă pentru a evidenția succesul și inovația feminină, promovând astfel modele de urmat în afaceri și economie. Premiile acordate reflectă contribuția impresionantă a femeilor la creșterea și diversificarea economiei țării, subliniind importanța egalității de gen în toate sectoarele de activitate. Gala servește ca un simbol al progresului și inspirației pentru viitoarele generații de femei lideri în economie.