Tatian Diaconu

Tatian Diaconu este un antreprenor roman activ in dezvoltarea imobiliara mixta, urbanismul comunitar si proiecte de regenerare urbana. A dirijat timp de 12 ani o echipa inimoasa de experti in cadrul filialelor de real estate ale Grupului Auchan incepand cu Immochan, apoi Ceetrus si Nhood. Impreuna cu echipa lui si partenerii implicati a participat activ la proiecte de transformare a orașelor și comunităților – un astfel de proiect emblematic fiind Cartier Coresi din Brașov.

Tatian crede cu tărie în transformarea situațiilor imposibile în realități posibile, vibrează cu și pentru oameni, iar în toate proiectele pe care le însuflețește mizează pe parteneriate solide pentru succes. Viziune, grijă pentru oameni, generozitate, parteneriat si educatie – sunt acele ingrediente pe care Tatian le consideră esențiale.

Tatian Diaconu a absolvit Academia Trupelor de Uscat Nicolae Bălcescu din Sibiu. După o carieră de ofițer, a plecat în Franța, unde a urmat cursurile Universității din Le Havre, fiind licențiat cu un master în managementul organizațiilor.

În 2002, s-a angajat la Decathlon, în Franța, unde a evoluat pas cu pas, până când, în 2006, i s-a oferit poziția de director de expansiune pentru Decathlon România.

La începutul anului 2008 a fost numit în aceeași poziție în cadrul Bricostore, pentru piețele din România, Ungaria și Croația.

Intre 2012 si 2023 a condus operatiunile Immochan, Ceetrus si Nhood in Romania.