Fundatia pentru Educatie si Vocatie

0.0
  1. Fundatia pentru Educatie si Vocatie
Adresa:
Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 15, Bucharest, Romania, Bucuresti, Bucuresti, Romania 011455
Descriere Firma:

Fundația pentru Educație și Vocație susține, îndrumă și motivează tinerii în identificarea drumului către succes, către atingerea obiectivelor propuse.

Principalul program pe care Fundația l-a dezvoltat pentru liceeni este MyWaY  - consiliere și orientare vocațională, care vine în întâmpinarea adolescenților și răspunde nevoii acestora de a-și găsi drumul și de a-și transforma pasiunile în căi de urmat pentru viitoarea lor carieră.

Programul educațional MyWaY îmbină teoria cu practica, liceenii explorează, experimentează și își descoperă potențialul, având posibilitatea de a participa la un internship în domeniul lor de interes.

În urma unei testări vocaționale și a unei sesiuni de consiliere cu echipa de psihologi ai Fundaţiei, tinerii optează pentru un internship la companiile partenere din domeniile lor de interes unde au propria experiență. Aceștia participă la activități zilnice din diferite departamente și duc la îndeplinire task-urile care li se propun, descoperind un adevărat loc de muncă și înțelegând dacă domeniul ales li se potrivește înainte de a opta pentru viitorul lor academic.

Informatii Contact
You must be logged in to see this info
Prezenta Social Media
You must be logged in to see this info
Persoana de Contact
You must be logged in to see this info

Trimite mesaj firmei

Trimite mesaj administratorului CONAF