Hildegard Brandl

Arhitect/antreprenor, repatriată, Vicepresedinte & Membru Board CONAF Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin, Lider al proiectului Antreprenoresti-Adopta un Sat în cadrul RBL Romanian Business Leaders si a Asociatiei TARA FAINA, proiect în vederea revitalizarii satului românescprin construirea unui model de dezvoltare economica și sociala pentru a crea oportunități acasă și câștigător la Gala Premiilor Participării Publice.

Hildegard Brandl este membru fondator și membru board al Asociației Societăților de Arhitectură din România ASAR si membru fondator al platformei de promovare a locațiilor turistice de excepție din România – RoBeLo.

Owner al biroului de arhitectura UNITH2B Architects, 20 arhitecti, mai mult de 17 ani de experienta in arhitectura & urbanism cu proiecte in Romania, Germania, Franta & Venezuela & Caribe.
Proiectele noastre din Romania in peste 15 orase cuprind Dezvoltari rezidentiale, educationale, sportive si medicale de talii medie si mari.
https://www.unith2b.com

Membru fondator & Membru board al Asociației Societăților de Arhitectură din România ASAR
https://www.asar.org.ro/
https://www.constructiv.ro/2018/03/peste-40-de-birouri-mari-de-arhitectura-si-au-facut-asociatie/

Lider al proiectului Antreprenorești-Adoptă un Sat, proiect pentru dezvoltarea regională și sinergie rural – urban, câștigător la Gala Premiilor Participării Publice.
https://antreprenoresti.ro/ & Membru Roboost https://roboost.org/

Membru AHK – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană,
https://rumaenien.ahk.de/ro/membri/listamembrilor/?tx_cpsmvz_pi1[abc]=20&cHash=742258cd8fe751d9c24154aa013521e4

Membru fondator RoBeLo | Romanian Best Locations | Platformă de promovare a locațiilor turistice de excepție din România
https://www.robelo.ro/

Actionar The Makers SRL | Partener | Consultanță pentru afaceri și management în HoReCa, București
https://www.eurolines-group.ro/despre-noi/companii/makers-management-hotelier/

Membru al echipei “RePatriot”, Proiect RBL pentru repatrierea Diasporei prin antreprenoriat
https://repatriot.ro/hildegard-brandl/