Anca Damour

Anca este CEO la DCraig Real Estate.

Începând cu 2013, a fost membru al Directoratului Carrefour România, coordonând 2 funcții cheie: extinderea afacerii (dezvoltare imobiliară, achiziții, leasing și fuziuni și achiziții aferente) și reputație corporativă (afaceri corporative, juridic, CSR și comunicare). Anterior, a fost timp de 7 ani managing director al Carrefour Property România, conducând echipele de expansiune și dezvoltare în susținerea uneia dintre cele mai rapide extinderi ale Grupului Carrefour (creștere a cifrei de afaceri de la 1 la 2 miliarde în doar 5 ani) și a avut un rol cheie de negociator în cele mai mari operațiuni de fuziune și achiziție ale Carrefour România (Billa în 2017 și Artima în 2009). În același timp, a susținut dezvoltarea producătorilor locali de eco-inovare, susținând în Carrefour România cauza economiei circulare. În ultimii doi ani, ea a fost și membră a consiliului de administrație al Hospice Casa Sperantei, cel mai mare ONG de îngrijire paliativă din România.

Înainte de Carrefour, Anca a lucrat pentru Allen & Overy, o firmă internațională de avocatură, care a consultat corporații naționale și multinaționale, instituții financiare și guverne.

Anca a obținut un MBA la IMD în 2012, după ce a absolvit Science PO (IEP Paris) în 2002, și o diplomă Summa cum Laude la Institutul Francez Român de Drept Internațional al Afacerilor în 2000.