Roxana Iliescu Gabor

După aproape 30 de ani de experiență în toate formele de presă și 10 ani de pregătiri intensive în domeniul PR, mediere, coaching, dezvoltare personală creativă, comunicare non verbală, NLP și terapii emoționale am înțeles că toate „întâmplările” vieții mele de până acum m-au dus spre atingerea unei armonii între masculin și feminin în toate aspectele.
Cred și practic zilnic acea formă de spiritualitate aplicată care mă îndrumă spre materializări și evoluții nu doar în dimensiunea ezoterică ci și în plan fizic și tangibil.
De aceea studiile și practica mea s-au îndreptat spre integrarea tuturor bucaților de puzzle învățate din spiritualitate către viața de zi cu zi, către antreprenoriatul, către zona de unde, în opinia mea, va veni schimbarea în bine a întregii societăți.
Femeile au dovedit în ultimii zeci de ani că domeniul antreprenorial nu le este deloc străin și că pot aduce în mediul de afaceri, fie din poziție de manager fie în calitate de investitor, un alt suflu. Crearea unei economii sociale provenite din atenția lor către întregul spectru al societății, o gândire globală, o inovare și o creativitate ce poate transforma meciul acerb de business într-o colaborare benefică pentru toți jucătorii.
Pentru ca acest lucru să se întâmple însă, femeile ce vor să își asume un rol important în organizația lor sau vor să se implice în una nouă au nevoie de sprijin în a comunica coerent misiunea lor, strategia lor, visul lor, resursele pe care le au și cele de care au nevoie. O comunicare pornită din cele mai profunde idealuri și valori dar trecută prin filtrul raționalului nealterat de limitări și credințe auto-sabotoare. Și în materie de business, oamenii cumpără povestea din spatele afacerii, vor să știe că la rădăcina afacerii este o bună intenție pe termen lung pentru întreaga societate și o strategie ce implică bună starea tuturor părților.
Viziunea mea este o lume în care femeile și-au găsit, revendicat și asumat rolul în societate, business și politică. O lume în care ele știu exact ce au de oferit și ce au nevoie să primească, știind exact cum să comunice acest lucru cu emoție și siguranță. O lume în care femeile își vor folosi instrumentele, calitățile și însușirile lor unice și irepetabile fără să mai atace poziția bărbaților sau, și mai trist, ale celorlalte femei.
Misiunea mea este să ghidez femeile să realizeze cine sunt cu adevărat dar și cine NU sunt. Ce vor dar și ce NU vor. Ce au nevoie și ce NU au nevoie. Cu instrumentele, calitățile și însușirile mele unice și irepetabile de jurnalist tv, coach, mediator, formator și leader de comunitate de femei.
Obiectivul meu este să ajut femeile ce își doresc să facă pasul spre adevăr asumându-și rolul de a ieși public pe rețelele media cu misiunea și viziunea lor asupra business-ului lor și impactul acestuia asupra societății. Și astfel să atingem masa critică pentru crearea unui nou trend – femeia asumată, femeia cu rol cheie în schimbarea paradigmei de funcționare a economiei înspre una sustenabilă, etică, creativă, cu gândire globală și deschidere individuală.