Oana Pricop

Când eram mică, visam să ajung la Rio. Așa că l-am căutat mai întâi pe hartă. Am văzut cât e de departe și mi-am dat seama că trebuie să mă pregătesc pentru călătoria asta.
Așa că m-am dus după el la facultate (Management Turistic și Comercial se numește oficial, dar pentru mine a fost dintotdeauna Facultatea de Călătorii).
După ce am terminat și Masterul de Marketing și Negocieri în Afaceri (cum altfel să obții cele mai bune oferte pentru călătoria vieții tale?!) m-am hotărât: cine poate să-mi transforme în realitate visul mai bine decât mine, care l-am creat în cele mai mici detalii? Așa că mi-am deschis propria agenție de turism. Era acum 10 ani.
Dar oricât de mult aș iubi lumea, mai mult decât orice iubesc oamenii și sentimentul de acasă. Așa m-au învățat ai mei dragi, mama, tata, bunicii și steagul tricolor agățat dintotdeauna de colțul casei în care am crescut. Îmi iubesc oamenii și le fac loc în viața mea.
Și chiar dacă visul meu a fost să ajung la Rio, sensul meu în viață a fost să iau mereu cu mine un colț de acasă. Să-i ajut și pe ceilalți să vadă România așa cum o văd eu. Frumoasă și bună și cu oameni minunați.
Am ales să fiu antreprenor pentru că sunt un spirit liber, iar asta m-a ajutat să transform în realitate proiectele pe care le visez pentru România mea. Cred în România frumoasă și în schimbarea pozitivă din domeniul turismului, pentru care mă pregătesc de aproape 20 de ani.
Azi, sunt Managing Partner Free Spirit Travel și Managing partner Transilvania Train. Și da, am ajuns la Rio 🙂