Alina Paul

Alina Paul, directorul DO SECURITY este femeia care a reușit într-un domeniu asumat de bărbați. „Nu se poate” s-a transformat în soluții multiple. A urcat compania pe prima poziție în topul firmelor brașovene, Camera de Comerț și Industrie Brașov numind-o “Managerul Anului”.

Multă muncă, tenacitatea și leadership sunt atribute care i-au conferit Alinei Paul succesul scontat. Povestea de success a continuat și continuă cu expansiunea companiei pe care o conduce și în alte județe din țară, reușind să obțină rezultate financiare foarte bune și recunoaștere la nivel național.

Din 2020 Alina Paul este presedinta sucursalei CONAF Brasov si recent a fost numita membru in Consiliul Director al Confederatiei, la nivel national. Pentru ea CONAF inseamna egalitate de sanse si gen in mediul antreprenorial, echipa, unitate si sustinere reciproca.

Alina Paul isi doreste sa fie parte a unei constructii temeinice a viitorului și crede ca inițiativa privată sta la baza crearii unui mediu antreprenorial stabil si durabil pentru o Romanie moderna.